Tietoa meistä

Olemme valmistaneet Vårgårdassa korkealaatuista ruokaa kissoille ja koirille jo yli sadan vuoden ajan, ja tavoitteenamme on jatkaa toimintaamme tulevinakin vuosisatoina!  

Kaikki sai alkunsa vuonna 1903

Nuori ja energinen göteborgilainen Aaron Heyman nousi eräänä päivänä 1800-luvun puolivälissa pois junasta Vårgårdassa. Hän ryhtyi hyödyntämään Länsi-Götanmaan hedelmällisillä tasangoilla Skotlannissa oppimiaan taitoja ja irrotti kauranjyvästä kuoret erityisellä höyrytysmenetelmällä. Vuonna 1903 hän esitteli ensimmäisen koiranruokamme, "Vårgårdan koirajauheen".
Nykyään Doggy AB on Ruotsin suurin koiran- ja kissanruoan valmistaja, jolla on kokemusta lemmikkiruokien valmistamisesta jo yli vuosisadan ajalta. Yrityksessä on lähes 160 työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on 520 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Valmistettu Ruotsissa

Doggy AB on yksi Pohjoismaiden suurimpia elintarviketuotantoyhtiöitä. Puhtaan ja ravitsevan tuotteen ruotsalaiset ominaisuudet ovat tärkeimmät tuotekehittelyämme ja tuotantoamme ohjaavat periaatteet.

Tehtaamme valmistaa märkä- ja kuivaruokaa, ja se sijaitsee Länsi-Ruotsin kauniilla maaseudulla Vårgårdassa. Maanviljelijät käyttävät siellä, kuten muuallakin Ruotsissa, vähemmän kemikaaleja kuin muualla maailmassa, ja Ruotsin eläintenhoidolle on jo vuosikymmenten ajan ollut ominaista kauaskantoinen suojelu ja turvallisuus. Tämä tarkoittaa, että raaka-aineemme ovat erittäin korkealaatuisia, eivätkä ne sisällä hormoneja, antibiootteja tai keinotekoisia lisäaineita.

Tuotekehitys

Panostamme vahvasti myös tuotekehitykseen. Haluamme jatkossakin pysyä alalla tapahtuvan kehityksen kärjessä. Nykyisten tuotteiden lisäksi pyrimme kehittämään jatkuvasti myös uusia tuotteita.


Lisätietoja meistä

 

Tuotekehittelijämme

Lisätietoja nelijalkaisista tuotekehittelijöistämme

Lisätietoja
Koiranruokamme
Koiranruokamme
Oletko kasvattaja?

Lisätietoja koirien ja kissojen kasvattajayhdistyksestämme